IJSTHEATER B.V.
Oud Loosdrechtsedijk 40
1231 NB Loosdrecht
The Netherlands

Tel: +31(0)35-582 8559
Fax: +31 (0)35-582 0948
info @ ijstheater.nl

LinkedIn 2Wilt u op de hoogte blijven van
onze activiteiten en shows
?
Meld u aan op de nieuwsbriefDE IJSGRIP VOOR UW SCHOENEN!

 

 

© IJSTHEATER 2011
Alle rechten voorbehouden

LMV-logo-wit-trans

INFO

 

WELKOM BIJ IJSTHEATER BV.
Producent van spectaculair belevingsentertainment

Multimediaal
IJstheater BV is gespecialiseerd in winterbelevingconcepten formeel en informeel, (diner)ijsshows special acts, bookingen met bekende schaatsers/coaches langebaan en kunstschaatsen. Diverse schaatsclinic(arrangementen) teambuilding gericht als: Dance on ice, Op glad ijs en de Winterspelen en onze creatieve en bijzondere ervaringen, incentive arrangementen naar Lapland, Noorwegen en Zweden.

Op-maat
Onze producten/diensten zijn op maat samen te stellen. In Nederland werken wij samen met de ijsbanen. Daarnaast beschikt IJstheater over 2 evenementenlocaties voor uw feest of uitje in privé sfeer. Cabinfever tussen Utrecht en Amsterdam, The Garden of Amsterdam (schiphol) en ijsbaan Almere Buiten.

Bezoek ons op Facebook

 

Download Brochure IJSTHEATER

 

CabinFever LMV-KEKevents3_72res

 

 

 

Cabinfever Winter Chill out business lounge 2013

Vanaf 7 t/m 20 januari 2013 zal IJstheater met haar nieuwe Cabinfeverconcept neerstrijken In Nederhorst den Berg. De unieke winterevenementenlocatie van Nederhorst on ice wordt dan omgetoverd tot Winter Chill Out Business Lounge. In een intieme sfeer kunt u de origineelste schaatsclinics en diner met unieke showacts boeken voor uw relaties en of personeel.

Cabinfever is verrassend, uniek en origineel. Zo kunt u schaatsarrangementen boeken voor een personeelsuitje of familiedag als; Het op glad ijs arrangement waarbij uw genodigden met Ab Krook kunnen gaan werken. Of u kiest voor het Dance on ice arrangement waar je als team gaat werken aan een showact om vervolgens met elkaar een hilarische strijd aan te gaan. Of voelt u meer voor de winterspelen. Of wilt u vergaderen op ijs!

Voor het vieren van uw nieuwjaarsborrel of winterfeest krijgt u de mogelijkheid om indrukwekkende, dynamische, grappige showacts, Siberische ijsprincessen als verrassing voor uw gasten in te zetten. Cabinfever neemt uw gasten mee naar een sportieve gezellige wereld, waar even geen plaats is voor de harde werkelijkheid.

IJstheater is met haar team en partners in staat om uw wensen te vertalen in een goed verzorgde, originele, sportieve bijeenkomst waarbij lekker eten en sportiviteit elkaar afwisselen.

De arrangementen zijn te combineren met een ontbijt, lunch, hightea, borrel, diner(buffet). De food en beverage mogelijkheden zijn geďnspireerd op Oud- Hollandse en internationale gerechten met mooie wijn en bier arrangementen.

Cabinfever vindt u te Nederhorst den Berg 5 minuten van de A2 tussen Amsterdam en Utrecht. U kunt gratis parkeren en er is wifi en technische ondersteuning.

Afhankelijk van de wensen en de aard van het evenement bestaat de mogelijkheid een arrangement, dagdeel of dag te boeken.

Voor meer informatie over de Cabinfever mogelijkheden kunt u telefonisch via 035 5828559 of per email sales@ijstheater.nl vrijblijvend contact opnemen.

 

NIEUWJAARSHOWS!

U kunt weer boeken voor de spetterende Le Monde Vert dinershow in THE GARDEN OF AMSTERDAM ARENDSHOEVE of CENTRAL STUDIOS Utrecht.

Van 3 februari t/m 3 maart 2013 zijn er op beide locaties nog enkele data te boeken. De Shows zijn te boeken per tafel van 6, 8, 10 personen, of als corporate business event.

Voor boekingen en informatie kunt u bellen naar sales@ijstheater.nl of bellen naar 035-5828559.

[Home] [Info] [Nieuws] [Dinnershow] [Bedrijfsevents] [Clinics] [Gallery] [Over ons] [Referenties] [Contact]